Виц: Како македонски газда покачува плата

0
954

Газда на компанија им говори на своите вработени: „Постојано плачете и се жалите, ама факт е дека оваа година платите ви се повисоки за 30%!“

Од гужвата се слуша глас: Во споредба со која година?! – „Со следната!“, вели газдата

Коментирај