Виц: Го прашале политичарот

0
525

Прашале некој политичар:
– Ако не беше политичар, што ќе беше?
– Полицаец!
А ако не беше полицаец, што ќе беше?
– Воено лице!
А ако не беше воено лице, што ќе беше?
– Не знам, ама пак немаше ништо да работам

Коментирај