Виц: Човекојадци

0
1347

Авион паднал на еден остров. Преживеаните ги фатиле човекојадци. Ги наредиле во ред и водачот почнал да наредува:
– Главниот пилот испечете го на жар.
– Овие од лево со компири во тавче.
– Овие десно, манџа!
– Таа плавата стујардеса кај мене во колиба!
И детето на водачот нажалено:
– Абе тато, ами мама?
– Мајка ти, … со ориз!

* Бонус:

Како пцујат човекојадци?
– Да ти ја јадам мајката!

Коментирај