Виц: Брачна расправија

0
613

Се караат маж и жена.

– Ти бре сите пари ги оставаш во кафана – му вели жената.

– А ти купуваш шминки од сто евра – одговара мажот.

– Ама јас купувам шминки за да ти бидам поубава. – вика жената.

– Епа и јас пијам за да ми бидеш поубава – одговара мажот.

Коментирај