Виц: Алкохолот е лош за нозете

0
458

– Се извинувам госпоѓо, дали ќе се напиете еден пијалок, јас честам!?

– Не, благодарам, алкохолот не е добар за моите нозе.

– Ах, жалам! Сигурно ви потекуваат?

– Не! Ми се рашируваат!

Коментирај