ВИДЕО: Жешки секси полицајки ќе привлекуваат туристи!

0
866

Една земја сака да ја смени перцепцијата што ја имаат туристите кон неа и тоа на прилично несекојдневен начин – со секси полицајки! Кога ќе прочитате за која земја станува збор – уште повеќе ќе се зачудите.

Сообраќајни полицајки во провокативни панталони го регулираат сообраќајот во Либан со цел да го зголемат бројот на туристи.

„Дури 99 проценти од туристите во медитеранските земји носат куси панталони и не гледам каде е проблемот ако и ние малку ја скусиме униформата, изјави градоначалникот на туристичкиот град Бруман“, Пјер Акар.

Тој вели дека сака да ја смени црната слика која туристите ја имаат за Либан.

Ова предизвика голема дебата на интернет, затоа што едната страна ја поддржува ваквата одлука, додека другата смета дека жените не би требало да носат таква облека.

Извор: Таратур

Коментирај