ВИДЕО: Зевзекманија за двојазичноста – Македонка зезна Албанец

0
2785

Полицаец стопираше возач – албанец кој вози 120 км/ч, но возачот криејќи се зад двојазичноста која што сакаат со сила да и ја наметнат на Македонија за да се спаси од казна и се прави дека не разбира македонски.

Но, погледнете што ќе му се случи:

Коментирај