ВИДЕО: Вардар доби нова песна – Девојки растуривте!

0
3295

Вардар направи голем успех и Македонија се уште е во еуфорија.

Црвено-црните донесоа огромна радост кај сите Македонци, а така двете Македонки Невена (Нев) Нешкоска и Калина Нешкоска, кои живеат во Бостон (САД) на Фејсбук објавија дел од песна која тие ја напишале посветена на големиот успех на Вардар.

Објавениот дел звучи одлично и со нетрпение чекаме да ја слушнеме целата верзија.

Коментирај