(Видео) Ваков нокаут до сега сеуште не сте виделе!

0
1764

Спектакуларната победа на локалниот кик-боксер Едуард Гафенку го одбележа турнирот ,,Колосеум,, што се одржа во Букурешт.

Гафенку со ретко виден торнадо удар го нокаутираше својот противник Томас Дов на 45 секунди од крајот на првата рунда.

Ваков удар многу ретко се гледа на боксерските терени, а нокаутираниот кик-боксер му требаше доста време да се крене на нозе.

Гафенку беше многу мотивиран за оваа борба па победата ја прослави со прилично бурни емоции.

Погледнете го нокаутот….

Коментирај