(Видео) Ваков мајсторски изведен пенал во фудбалот се уште не сте виделе!

0
1313

Норик Авдалијан ќе остане запаметен во историјата на фудбалот како играч кој го изведе најхрабриот шут од пенал.

Станува збор за фудбалер од младинската екипа на Рубин Казан, кој на неверојатен начин постигна гол од белата точка.

Тоа се случи на средбата против Урал, Норик шутираше прецизно, а во истовреме направи салто…

Погледнете го храбриот потег на овој млад играч….. Секоја чест момче!

Коментирај