(Видео) УЖАС во Украина – Ако еден старт во фудбалот е за во затвор, тогаш овој е тој!

0
378

Вообичаено е да се каже: “Старт за во затвор”. Ако еден старт во фудбалот е за во затвор, тогаш овој е таков.

Оваа непријатна сцена се одржа на натпревар во Украина помеѓу Прикарпати и Сумам.

Погледнете што направи овој човек кој се нарекува фудбалер …

Коментирај