ВИДЕО:Урнебесна комедија К15 – Миле се враќа од Арбајтен – Германија

0
475

К15 како и секогаш ќе не насмеат до солзи овој пат во скеч кој дефинитивно ќе ви објасни како не треба да сте 3тиот кој се меша во работите на другите двајца. К15 не се веќе на македонската сцена но нивните скечови уште долго време ќе се вртат по социјалните мрежи, овој посебно погледнете :

Извор:bulevar.mk

Коментирај