ВИДЕО: Уличен свирач повика девојка да му се придружи – заедно приредија невидено шоу

0
732

Уличен свирач ја забавуваше публиката со песни од Боб Марли. Но, кога на репертоар дојде хитот „Three little birds“ насобраните почнаа да ги пеат рефрените. Од сите насобрани во очи му падна девојка која одлично ги изведуваше стиховите од Марли.

Пејачот ја повика да му се придружи. Девојката со својот глас ја воодушеви публиката која почна гласно да скандира и да аплаудира за нејзиниот настап.

Коментирај