ВИДЕО: Тошо и Миле го рекетираат Цацко – урнебесна комедија од К-15

0
2901

Додека е актуелизирана темата со рекетарство еве малце да се насмевнеме, тотално е вистинита приказнава и тоа што се случува во овој скеч. Немаме подетални информации за некогаш дали било вакво нешто изведено, но доволно Vи е јасно како функционираат работите посебно во Македонија.

Жалосно е, но тоа е вистината. Останува да ја кажеме реалноста преку смеа:

Коментирај