ВИДЕО: Српските тенкови на пат кон Косово?

0
5908

На социјалните мрежи се појави видео од Србија на кое се гледа како товарен воз носи голем број на тенкови, други оклопни возила и тешка механизација.

Луѓето кое го снимале ова видео коментираат дека тенковите се движат кон Косово.

Дали се работи за редовни активности на Српската армија или за некоја вежбовна активност останува времето да покаже.

Погледнете на следниов линк:

Коментирај