ВИДЕО: Според Заев, СДСМ ја донеле слободата бидејќи претходно младите се криеле додека воделе љубов

0
335

Од граѓанската трибина во Велес лидерот на СДСМ Зоран Заев порача дека со неговата партија ја донеле слободата, бидејќи претходно младите се криеле додека воделе љубов.

Коментирај