(Видео) Совети и вежби како да направите странични стомачни мускули и да изгледате убаво ова лето!

0
247

Можеби сте завршиле добра работа со долните и горните стомачни мускули, па следниот фокус ви е на страничните стомачни.

За тие кои сега стартуваат, страничните стомачни може веднаш да ги комбинирате со вежбите за долни и горни стомачни.

Бидете упорни за да изгледате убаво ова лето!

Еве неколку совети и вежби како да успеете во тоа…

Коментирај