ВИДЕО: Снимила змија додека излегува од клима уредот, а она што го имала змијата во устата ги згрози сите

0
1034

Жена од Кина била шокирана кога во својот стан видела змија како излегува од клима уредот, но она што ја шокирало уште повеќе е она што змијата го имала во устата.

Змијата виси од климата, а во устата држи стаорец.

Погледнете како изгледало сето ова, па не би било лошо од време на време и вие да ја проверите и исчистите вашата клима.

Извор:курир.мк

Коментирај