ВИДЕО: Сите што нè признале ќе треба да не нарекуваат како што договорил Заев, а Грците ќе нè викаат како сакаат

0
891

Со овој договор добивме двојна формула само за Грците. Значи ние се обврзуваме во Република Македонија и сите останати 140-150 земји кои веќе не имаат признаено како Република Македонија да не нарекуваат како што договорил Заев, а од друга страна Ципрас и Грците можат да не нарекуваат како што сакаат, со било кој навредилв збор. Тоа црно на бело стои во договорот и тоа го прифатил Заев, вели политичкиот аналитичар Александар Пандов во неговото гостување во Алфа ТВ.

Коментирај