(ВИДЕО) Синот на починатиот градоначалник на Охрид одржа трогателен говор за својот татко

0
1038

Солзи и плач кај сите присутни на комеморацијата по повод смртта на Градоначалникот на Охрид предизвика обраќањето на неговиот син Димитар, кој низ емоции и видно потресен раскажа неколку работи поврзани со неговиот татко,пренесува Охрид1.

По инсистирање токму на неговиот татко Димитар заминал на студии во Белград, за тоа што ќе го положи и научи да е негово и да не очекува помош од својот татко професор.

Извор:Лидер.мк

Коментирај