ВИДЕО: Симон Трпчески со посебна благодарност до македонските, но и сите здравствените работници низ цел свет!

0
156

Одбележување на светскиот ден на здравјето! Посебна благодарност до македонските здравствени работници и сите здравствени работници низ цел свет!… и како поддршка на активностите на Ротари клубот на светскиот ден на здравјето, … со Шопен и македонска песна!, вели маестро Симон Трпчески.

Коментирај