ВИДЕО: Шест вежби за обликување на целото тело од ангелот на Victoria’s Secret Роми Страјд

0
457

Преубавиот ангел на Victoria’s Secret, Роми Страјд за магазинот „Вог“ ги сподели своите шест ефикасни движења кои го обликуваат целото тело.

Ова се вежбите кои со помош на тренерот Џо Холдер ги практикува моделот Страјд за да го одржува своето неодоливо тело во топ форма.

3 серии по 8 повторувања на секоја страна

Роми Страјд3 серии по 10 повторувања на секоја страна

Роми Страјд

По 5 повторувања на секоја страна
(Направете десет чекори, а потоа скокнете 10 пати)

Роми Страјд3 серии по 10 повторувања на секоја страна

Роми Страјд

2 серии по 10 повторувања на секоја страна

Роми Страјд3 серии

Роми Страјд

Коментирај