ВИДЕО: Секс, дрога, мажи – Ѓулсерен од „Парампарче“ не е чесна колку што изгледа

0
2461

Ѓулсерен од Парампарче која во серијата ја запознавме како чесна и искрена домаќинка, во сосема поинакво светло.

Сцени со мажи, дрога и секс во кои нема да ја препознаете.

Коментирај