(ВИДЕО) Се урна мост во Турција, има жртви

0
996

Две лица загинаа во уривање на мост во турскиот град, Терме. Градот на Црното море е зафатен од поројни дождови кои доведоа до надоаѓање на реките и зголемување на притисокот врз мостовите.

Надзорните камери снимија трагичен момент на уривање на еден мост и отворање голема јама во која пропаѓаат двајцата минувачи.

Извор:република.мк

Коментирај