(ВИДЕО)Саша Ковачевиќ во прегратка на преслатка русинка

0
803

Познатиот пејач Саша Ковачевиќ издаде видео за својата нова песна наречена “Jedra” во која балканската ѕвезда глуми со прекрасната русинка Сара.

За потребите на видеото се искористени кадри од Тајланд и Бугарија.

Погледнете го видеото:

Коментирај