ВИДЕО: Руските хакери им ја хакираа Новата Година на американците

0
375

Мајтапот што си го истера руската амбасада во Скопје со јадникот Џеси Бенгази-да-ти-се-деси Бејли во врска соРускиот гасовод и загадувањето, има крешчендо на светска сцена.

Руските хакери пратија Новогодишнo-Божичната порака во која рускиот Дедо Мраз (Свети Никола) го врзал за стол американскиот Санта Клаус (Дедо Мраз).

Па сиротото американче мора на руски да ја рецитира стихотворбата “За Татковината“.

Коментирај