(Видео) Реакцијата на овие деца кога во живо ќе ги видат своите идоли

0
543

Секое ракување, прегратка или поздрав со својот идол не само за децата за сите претставува нешто што не се заборава.

Овие деца ги запознаа своите фудбалски идоли и секој на различен начин ја доживеа средбата.

Погледнете ги реакциите на овие деца кои овие моменти никогаш нема да ги заборават…

Коментирај