(ВИДЕО) Путин му одржа лекција на дрскиот австриски новинар

0
1641

Рускиот претседател Путин, деновиве е во посета на Австрија.Тој за австриската телевизија ОРФ даде интервју на познатиот австриски новинар Армин Волф.

Новинарот му поставуваше прашања за ситуацијата во Крим а при секој одговор на Путин, новинарот дрско го прекинуваше.

„Ако бидете трпеливи и ме пуштите да завршам, ќе го дознаете мојот став за тоа прашање. Само секунда ве молам, немојте да брзате, оставете ме да зборувам“ рече Путин.

Коментирај