ВИДЕО: Претседателот на европската комисија Жан Клод Јункер за малку ќе ја запалеше првата дама на Руанда

0
756

Претседателката на Европската комисија Жан Клод Јункер за малку ќе ја запалеше првата дама на Руанда.

Јункер заборави на кратко дека во раката држи долг факел со голем пламемн, па опасно се приближи до сопругата на претседателот на Руанда, Жанет Кагаме.

Како да е несигурен во тоа што го прави со факелто, претседателот на Европската комисија изгледа бараше помош, додека неспретно мавтал со факелот.

Коментирај