ВИДЕО: Премиерот не знае кај е, Сугарески му суфлира на Заев

0
1119

Премиерот Зоран Заев денеска беше присутен во Прилеп за промоцијата на четирите нови автобуси на метан кои ги набави општина Прилеп.

Заев од центарот на Прилеп ја пофали набавката на автобусите, а притоа рече дека денеска тој се наоѓал во Полошкиот регион.

На видеото од тој дел од изјавата, може да се забележи како министерот за транспорт и врски му суфлира на Заев дека за работи за Пелагонискиот, а не Полошкиот регион.

Коментирај