ВИДЕО: Пожарот во Велес направи хаос

0
863

Голем пожар е забележан во околината на Велес во близина на Велешко езеро. Огромните столбови од црн чад се гледаат на далечина и од повеќе десетици километри.

Наши читатели алармираат дека пожарот брзо се шири а на терен било забележано само едно возило за гаснење пожар

За сега нема официјални информации каде е поточно пожарот и дали се интервенира со посериозна опрема и средства за негово гасење.

Извор:курир.мк

Коментирај