ВИДЕО: Потребен е само стол – 10 ефикасни фитнес вежби кои може да ги правите дома

0
874

Ова се 10 едноставни, но доста ефикасни фитнес вежби за кои единствено е потребен стол и малку слободен простор.

Секоја од овие вежби потребно е да се изведе во десет повторувања.

Коментирај