ВИДЕО: Полицаец запрел студент за брзо возење, но наместо да го казни направил нешто неочекувано

0
312

Полицаецот Мартин Фолчик запрел студент за брзо возење. Но, наместо да го казни или да му напише казна за надминување на брзината, полицаецот направи нешто сосема неочекувано.

Погледнете го видеото:

Коментирај