ВИДЕО: Овие песни ги одбележуваат најдостоинствените протести досега

0
490

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ ќе ги продолжи активностите во вторник, Во меѓувреме, се потсетуваме на песните кои ги одбележуваат најдостоинствените протести досега.

Коментирај