ВИДЕО: Ова го можат само Русите – жена донела мечка на поводник на капење

0
232

На крајбрежјето Копер во еден град во Русија, се случила неочкувана случка.

Имено, непозната жена се прошетала ни помалку ни повеќек, со мечка на поводник.

Тие двајца дури и се разладувале во реката.

Еден дел од капачите не ни ја забележале несекојдневната случка, додека другите само немо набљудувале.

Како би реагирале вие?

Извор: kurir.mk

Коментирај