Видео: Откриена хрваската тајната за успехот :)

0
668

Секој тим си има своја тајна тактика и формула за успех. Се разбира, важна е и поддршката од публиката.

Ако мислите дека врвот го достигна хрватскиот навивач што го фрли каучот низ прозор, не е баш така. Еве што прави оваа жена за својата репрезентација. 🙂

Коментирај