ВИДЕО: Новинарот Фуркан Салиу му го прочита на Заев целиот непотизам

0
431

Новинарот Фуркан Салиу постави доста „незгодно“ прашање до премиерот Зоран Заев и му ги прочита сите вработувања на првите луѓе во СДСМ и власта.

Синот и братот на Мира С.
Близок роднина на Љупчо Н.
Сестрата на Кирацовски
Мајка му на Коста К.
Ќерката на Талат Џ.
Синот на Димитар Г.
Синот на Горан М.
Ќерката на Емилија А.
Сопругата на Зеќир Р.
Сестрата на Асаф А.
Сестрата на Крешник Б. …

Коментирај