ВИДЕО: Нова детска играчка – Хенд-спинерите се модерните клик-клак

0
1555

Хенд-спинерите се новите клик-клак. Името на играчката на англиски fidget spinner во слободен превод значи „вртач против нервоза“, оваа играчка го смируваат умот, го намалуваат стресот.

Покрај децата овој „вртач против нервоза“, го користат и возрасните за смирување.

Хенд-спинерите може да се купи во продавниците за детски играчки или пак по пазарите, нејзината цена е 200 денари.

Потребно е време додека успеете да направите некој добар трик со неа.

Коментирај