Видео: Нокаут каков што не сте виделе до сега!

0
635

Интересен нокау беше виден на ЕФЦ 75 на мечот помеѓу Мзандил Хлонгве и Торбјорн Медсенс.

Имено, Хлонгве пред домашните фанови со лакт на неверојатен начин го нокаутораше противникот.

Погледнете:

Извор: sportski.mk

Коментирај