(ВИДЕО) Немаат проблеми со тунелот само “нашите” во Кичево, погледнете на што наидоа Црногорците

0
930

При пробивање на тунелот Бјеласица на патот Колашин – Беране во Црна Гора, изведувачите наишле на огромен подземен извор на вода. Изградбата на патот започнал во мај 2017 година и треба да го скрати за 40 км растојанието помеѓу Колашин и Беране.

Погледајте:

Коментирај