ВИДЕО: Со неа растевме ние – Ви текнува на „Едно лето“?

0
535

„Едно лето“ е македонска серија од 6 епизоди, премиерно емитувана во 1982 година. На јутјуб се објавени сите шест епизоди на серијата. Епизода 1 – Скршениот Прозорец, Епизода 2 – Двор во огледало, Епизода 3 – Имам внуче на Пелистер, Епизода 4 – Херојот со црвен џемпер, Епизода 5 – Долги денови и Екизода 6.

Режија: Благој Андреев, сценарио: Бошко Смаќоски, улоги: Катарина Крстева, Сенко Велинов, Душко Костовски, Софија Гогова. Потсетете се на едно поинакво време и уживајте во шестте епизоци кои трајат нешто помалку од три часа.

Коментирај