ВИДЕО: Не ја прашувајте Мизрахи, прашајте ја Мила каде е новата табла? Јас сум Рашела Мизрахи, горда Еврејка од Македонија!

Техничката министерка за труд и социјална политика, Рашела Мизрахи во обраќањето пред пратениците порача дека хајката против неа која почнала со антисемитски напади, завршила со, како што рече, евтината претстава наречена табла во Министерството. Дозволете да им се заблагодарам на сите граѓаните на Република Македонија, на ВМРО-ДПМНЕ и на Собранието за шансата да бидам министер. … Продолжи со читање ВИДЕО: Не ја прашувајте Мизрахи, прашајте ја Мила каде е новата табла? Јас сум Рашела Мизрахи, горда Еврејка од Македонија!