Видео: Најбрзиот и најлуд поштар на светот

0
349

Поштарот се вика Марко Позиело. Другите момци од екипата се Филипо Сера, Џовани Каталано и Мајкл Гуера. Јака велосипедска брканица.

Извор: taratur.mk

Коментирај