ВИДЕО: Момче откри дека девојката е спонзоруша, таа го плукна во лице

0
864

Момче на улица застанало девојка и ја прашал дали познава некој добар ресторан во близина.

Девојката најпрвин одговорила дека не знае, но кога го видела момчето како влегува во луксузен „Мерцедес“, памтењето веднаш и се подобрило, таа се сетила на некое место и се упатила кон автомобилот.

Сепак, кога тој во тој момент и соопштил дека не сака спонзоруши, таа ги плукнала в лице и заминала.

Коментирај