ВИДЕО: Масата е стаклена, а таа во прекратко здолниште – Спикерката заборави дека не смее да го прави ова

0
1159

Убавата водителка Костанца Калабрезе покажала премногу, но со тој потег преку ноќ станала популарна и надвор од Италија.

Веројатно не ни помислила дека благодарение на стаклената маса, таа со раширени нозе ќе стане планетарна сензација и дека милиони луѓе ќе дознаат за неа.

Во продолжение погледнете го видеото со убавата водителка Костанца Калабрезе…

Коментирај