ВИДЕО: Македонско девојче со ангелски глас – Уживајте со „Вечниот Бог“ во изведба на Теодора!

0
491

Теодора Мицевска од Битола која освојува со својот глас. Таа го сними и својот прв спот за песната „Вечниот Бог“ кој е снимен на неколку локации во Битола и Охрид.

Теодора е голем љубител на македонската изворна песна и има добиено неколку гранд при награди на интернационални фестивали.

Слушнете ја нејзината изведба на христијанската песна „Вечниот Бог”, ќе уживате!

Коментирај