ВИДЕО: Магични и празнични – ТОП 5 најсподелувани песни за Среќен Божиќ

0
146

Православните христијани денес го слават еден од најголемите верски празници, Рожденството Христово – Божиќ. Социјалните мрежи се полни со празнични песни со кои се одбележува овој празник.

Ова се песните кои најчесто се постираат и споделуваат:

1. Каролина Гочева – Ѕвонат ѕвонат

2. Група македонски изведувачи – Вечниот Бог 

3. Златна Славејче – Божиќна песна

4. Небо и земја – Божикна песна

5. Христос се роди денес – Божикна песна

Коментирај