ВИДЕО: Луда синџирска реакција со домино

0
628

18 годишната американска уметница, Lily Havesh, дизајнира комплицирани структури само за да ги уништи подоцна со допир на прстот. На својот youtube канал има веќе ставено многу вакви видеа, но ние решивме да ви ја покажеме оваа луда синџирска реакција со домино фигури. Не е невообичаено за неа да помине неколку недели на еден проект (на пример, еден прецизен дизајн и зема отприлика 15 дена и 30.000 домино фигури).

А еве го и нашиот избор:

Извор: БлаБла

Коментирај