ВИДЕО: Лила во сексапилно празнично издание

0
522

Личниот асистент на Лила, Спасе Рола Јовановски, на Инстаграм објави кусо видео од празничната фотосесија на Лила за една македонска модна марка. О

чигледно Лила решила во новата година да не внесе со добро расположение и многу сексапил.

Видео од истата фотосесија, но од птичја перспектива, објавила и Лила. Уживајте во неколкуте бомбастични секунди со Лила, која посакува сесијата да не трае подолго од брак. Лила е позната по двата пропаднати брака, но уште повеќе по шегите на своја сметка на темата брак.

Коментирај