(ВИДЕО) Командант Зорани – заборавен од државата бара интегрирање во институциите на Република Македонија

0
4490

Сите негови другари се веќе вработени, само тој останал без парче леб – вака се пожали командант Зорани пред камерата на “Фчерашни Новости”.

Погледнете го најновото видео на “Фчерашни Новости” од тетовско Жеровјане.

Коментирај